Om os

Vi er 2 fysioterapeuter, der har efteruddannet os indenfor hofte- og knærelaterede gener, herunder GLA:D på Syddansk Universitet. Vi har derudover også erfaringer med forløb efter operationer.

Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at borgere i omkring København og Frederiksberg vil have gavn af dette behandlings-/uddannelsesforløb, så de kan lære at klare sig selvstændigt og ikke være afhængigt af et længerevarende behandlingsforløb.

Vi mener, at vi ved at specialisere os indenfor artrose, kan sikre os den bedste kvalitet i behandlingen af gener fra knæ og hofte – og i mange tilfælde udskyde eller undgå et kirurgisk indgreb.

 

ARTROSE FYS holder til i nogle lækre lokaler på H. C. Ørsteds Vej 22D, 1879 Frederiksberg C, 600 meter fra Forum metro station og bus 3A 10 meter fra døren. Derudover stopper 9A, 2A, 30, 31, 71 nær ved.  Der er 2 timers gratis parkering på gaden foran klinikken, hvor der i dagtimer ofte er plads, ellers henvises til omkringliggende sideveje. Klinikken tilgås via 3 trappetrin og der forefindes to omklædningsbåse udover toilet.

Hvis du ønsker at kontakte os, kan du skrive til os via mail på artrosefys@outlook.dk. Alternativt kan du indtale en besked på vores telefonsvarer med dit navn og nummer på telefonsvarer 60 66 89 23 – så ringer vi dig op inden for 24 timer. 

 

Fysioterapeuter ARTROSE FYS

Jacob Wolfsdorf
Aut. fysioterapeut
IMG_5344 2

Udover sit arbejde hos Artrose Fys, arbejder Jacob på Hvidovre Hospital i det ortopædkirurgiske speciale med fokus på artroskopisk opererede patienter. Dette er primært knæ- og skulderopererede, som f.eks. menisk, rekonstruktion af korsbånd og senekirurgi.

Kurser inden for akupunktur, knæ- og skulderproblematikker samt sportsfysioterapi.

Kontakt: artrosefysjw@outlook.dk

Peter Pedersen
Fysioterapeut
Cert. GLA:D, Cert. Kaatsu instruktør, Cert. kostvejleder

IMG_5364 2

Udover sit engagement hos Artrose Fys arbejder Peter i et genoptræningscenter i ortopædkirurgisk afdeling, med fokus på både artrose og forløb efter operation. Er herudover også en del af artrose projekt på hvidovre hospital.

Kurser indenfor akupunktur/dryneedling, hofte/knæproblematikker, GLA:D instruktør og kaatsu træning samt personlig træning og kostvejleder.

Kontakt: artrosefyspp@outlook.dk

 

Billeder

 

GLAD GLA:D træning knæ hofte slidgigt artrose